semua tentang kita

bowink weh!
tatau lah nk buad pa cuti cuti neh.
tapi time skola dulu
punya laa dok kira hb tggu cuti
muahaha
jadi pa tatau..

bila tgk balek video n pix yang di snap daqi primary school
fuhh! cam nak ngeh!
rindu weh!
serabai+serabut+gewdik+gegey+jiwang lebey2 ngn kwn+childish suma ada
hbq kaih apa yg tadak!
suma ada hahha

plg beh masa kolah rendah la kot
masa tu buat p la menda pa pon rasa beh ja
tak rasa malu. teda aih nak cntrol act dpn oqg ramai
masa klas pafa. haha.
time balek aku ngn kwn2 nek van ustat. dia hntaq smpai umah
beh weyy. hahah. mmg serabai ah time tu.
van 5 star!
pintu van guna mangga pintu umah punya.
haha. pahtu kena kcw ngn li singgit
sampai jerit tak ingt dunia
padahai kawan tu tabuad pa pon
nk men ngn km jaa.
haha!!
dibah,cikmi, mirah, acah [my childhud fren]
hahaha. klw ampa baca musti hmpa pon renggah gelak ann...
:D
sedey gak la... lani awad hmpa pndh habeh??
sian aku.. still disini. hmpa tggl aku sorg2 narh! taman ni la kita men ronda2
men masak2!
wuuu wuuuu [feeling sat]
TAPA! its oke its orait
aku pon tak lama nak pindah suda~
move ! move ! move!
^^


video
primary school video.
baeeekkk punyer :D
agak serabut! wahah.
tapi lani suma segak2 dah aih!!


neh pulak pix kawan2 aku time aku baqu kenai apa itu sekolah menengah
haha. masa tu form1. aku kat kelas 1elite2..
tatau lagu mn buley tepisah ngn kwn2 kolah ren
lepa suma klas 1elite1. wahah!
tapa. seb bek dapat kwn satu pala jugak.
[time ni agak nakai, suka lap klas . mayank tak ikot schedule. buad ckgu ngeh~ weee]
sorry na cikgu. sy dak.. depa ja!
pi-ah aka zafirah. syamila aka mila. adilah aka ayong.
beh kwn ngn depa. p mn jaaa km mst ada


[ayong. mila. piah]


tapi setahun ja hidop gila2 ngn lepa..
fom2 n 3 aku dah pndh p klas elite1
wargh! mula2 mmg nak ngeh [depa tatau]
tapi tapa.. sabau2..
last2.. dapat jugak aku hidop ngn bebudak elite1

mula mula tu mmg qasa belain ket. depa kann bebudak baekk
hahha
last2,,, masa km fom 3 suma tepisah
piah klas len ayong ngn mila ttp stay E2
aku ttp E1. camnapon 3 pala ni ttp mcm blgks wlwpn klas tak sm
tapi aku jaaa mcm away sikit.
hoho. tatau pasepa.!




[fathen.sophea]

[sophea. saida]

pix dua ni gamax kwn beh la kat form3
comey dak ? comey dak?
haaa. tgk la kwn sp an
depa ni kira galak jugak KOT. muahaha
sorry narh wey! ^^ dak aih.! hmpa suma bek!
wey. aku syg hmpa suma! klw p pndh kolah ingt aku sm narh!
depa suma ni otk geliga dan yg pntg! di taken suda...
km 4 oqg kira dlm kls dok dpn blkg ja.
then. terhasillah sebuah buku DEAR DIARY
km 4 oqg guna. pkat2 tuleh suma cerita dlm tu.
beh jugak la.. dapat share cita masing2!
tapi annn . lani buku tu ada kat sp tatau
hahah. nk musnahkan dah kot!






[zul ngn min] zul anak pgtua! lama tak p kolah. lama jugak la tak dengaq dia beletiaq kat aku. wahah! lam klas kira naseb aku sedikit mlg laa dok tepi dia. msti ada ja nak debate ngn aku. yg nu tak kena yg ni tak kena. hish! kdg2 aku jd tadak mud sbb dia la. grr! tapi ann.. dlm dok pangai cam tu pon suka tlun aku bila aku tny. tapi jwpn dia ttp HAMPEH! terang cam paa g! tapaham weh!
min :) ada scandal kot dgn ........! wahah! dlm diam dia suka gul tu. aku rasa laa.
tapi aku tamo la hingaq kat sini. t org yg tak bekenaan baca, hoh! hancus!!



last day pkai baju skolah untuk sesi 2009!
masa ni ckgu dok bg watikah kat pgwas baru.
borink! haha. saja tgkp gmbq ngn tikah.
mn buley letak cam kat dpn! stg kantoi!







......................................................................
p/s: weh! in fact aku rindu ampa suma!!!
so. teciptalah suma ni!
i really miss you,they.them.we.she.he.her.his!
the unperfect thing made us be perfect!



Post a Comment