im back yaw



yaw! im back!! best best best =)
lama tak tuleh kat blog nih.. kat sana bz gilarh.
mggu orientasi pnuh ngn program!
lastly.. leh gak balik mggu ni. inatkan tak leh balik..
wuu wuuu.. rindu kat umah
home sick ka? dak eih! mana ada pon.. =='


cuti hanya 3 hari
ahad ni balik mrsm semula..
wuu wuuu.. home sick again!
dak dak dak! tak home sick dah!! 
takkan home sick dah!!


actly ni la fes time aku stay kat hostel.
fes time jauh dari pc jauh dari harta bnda aku.
tobat rindooo. tak biasa tadak menda2 ni suma.
tapi nak buad camna ennn...
aku gak gedish mitak mrsm. dah dpt nak balik pulak! apa daaa
lama lama oke la tu~


fes day aku stay kat hostel. trust my words arrr..
tadak kwn mmg taleh hidop. kwn adlh sglnya!
masa tu tadak sp yg nak dkt ngn kita kcuali kwn.
ada depa buley hlg home sick ka mudi ka..
lucky me.. aku dpt kwn yg CAYALAH!
huhu.. best woo dpt depa.
tp mlgnya. km kna reshuffle dorm smula.
then aku dpt kwn dorm baru.
yeah!! ni lagi la best. kwn sblh katil aku prangai mcm aku!
haha! suka gelak+prangai gila2+ckp tak tahwan. muahah
nama dia ANIES. oqg peqelih.


kwn dorm lama pon aku ttp kwn. p mn2 pon km ttp besama.
nama depa ANAH.IZZATUL.AIN. suma utara mari
so... tak susa nak communicate ngn depa


actly anah nih aku knai dia dlm maispes. tp takpenah jumpa pon.
muahahaa. dunia ni kecik jaa.. anah ni plak knai sorg boy yg aku knai jugak. hahah
best kan cita diaa...


budak handsome?
oke. budak handsome tayah tny laaaa.
belungguk! cuma aku ja malaih nak mik tau
antra boy yg slalu mnjdi sbutan ialah kimi.
dia ni klw dlm dwn. dpn blkg kiri knn nama diaaaaaaaa jaaaa org dok sebut.


kat sana aku tak bwk hp.
sumpa borink! tension+srabut pale suma ada.
sumpa aku rindoo gila kt best fren aku.
slama ni aku dok cita mcm2 prob kat dia.
tp kat sana nak cita kna kol gna public.
dah la telan duit sat ja public tu... geram sungguh la!
last2. aku dok jelez kat batch lama dok men hp.
aku pon swoh parents aku ntq phone kt aku.
hahah. best best. thx mom dad!!


sebbek aku tadak lappy niri jaaa..
klw tidak skali ngn lappy aku angkot p sana.
ramei gak ah student bwk. sah2 parents depa sporting gila.


tamau cita panjang. ahad ni mula masuk klas. ada budak handsome klas ngn aku. yes!
hahah. k la.. tamau gedik gedik.. huhu. babai~
nk update blog ni tggu satu abad lagi.


p/s: kat sana 1hour equal to 1year




Post a Comment