new beginning for last semester :)

Assalamualaikum! :)

 senanya time ni tgh excited. hehe. knp? sebab im at puncak alam nowww!
tak sabar rasa nak start kuliah balik. dlm 4 bulan lebih ja kena struggle utk asasi. lepastu dlm bulan 9 dah start degree.. harap segalanya dipermudahkan.. aamiin :)


Alhamdulilah safely arrived. rindunya bilik ni..
cuba teka knp zalina excited sgt? *ceyyy kemain! haha


sebab.. dpt curtain baru! yay me! excited sgt smpai melompat.
dulu curtain wrna putih camtu. tapi skrg merah teranggg! sukaa < 3
thnk you to kolej rafflesia ye. *rajin pulak diorang ni tukar curtain*




  nice scenery too < 3
kalau hujan kabus tebal. best sgt! even dah pukul 1, 2 petang tapi tetap ada kabus kdg2 tu. 
that is why i love PALAM! 


ruang tamu rumah bujang. cantik pulak tgk curtain tuuu. sbb attractive
alhamdulilah jugak la sbb barang dlm locker bekunci xdak yg hilang #ehh ya kah?
time cuti haritu kolej ni ada orang tumpang. budak2 yang join SUKIPT. ada rasa macam barang tak cukup la pulak. kotak yg dh sealed pun mcm terkantoi sikit ada org try buka. cess nakal betul

and.. paling obvious kitorang punya tikar penyapu mop berus hanger baju yg besar tu then semua lah yg kami ingtkan xhilang akhirnya lesap T_T tak tau jugak macik cleaner ke bdk2 tumpang hilangkan. kesiannnya kan? kenaa beli baru. kumpul duit lagi -.-
____________________________________________________

 new story. new episode. new beginning for last sem. forget all that creepy things. im new here! let the journey begin smoothly~
#YaAllah berilah pengakhiran yang baik dalam hidup kami semua-







Post a Comment