teenACE | me being a volunteer | part two


Assalamualaikum and bismillahirrahmanirrahim.

Fyi, zalina sorang ja yg 19 tahun dan perempuan. yang lain semua dah bekerja and degree umur pun 20 lebih. 
tapi bila duduk bekerja buat segala benda dgn team volunteers tak kira lah lelaki and perempuan yaAllah keyakinan tu tetiba hadir sendiri. tapi buat diri rasa kerdil sgt ialah ilmu yg depa ada. they are good in deen and everything, masyaAllah. semua yg terpilih jadi volunteers hebad2 but idk why i am one of them huhu



team registration. Alhamdulilah everything went smoothly.
delta's ppl work on stage protocol and usher vip something like that lah. so kerja zalina on that day is ushering the vip(s) together with kak fika.
before tukar team dah dapat cara kerja registration semua, alih2 bila dah masuk delta kena buat kerja lain. okay dah dapat dua pengalaman kat situ. alhamdulilah.


Qawiem vlogger LangitIlahi together with his friend. ada dalam video jemaah gangster.


 anuar hadi the vlogger


Ameen Misran known by his poem. best semua poem dia. xpercaya? terai tgk poem ini dan poem ini 








Ostat Hasrizal. okay before ni zalina pernah beli buku dia 'dihamparan shamrock ku seru namamu'. tapi time ni lah baru tau sapa siapa ostat hasrizal ni :)

most of the time zalina mmg akan ada dalam bilik vip takpun kt tepi stage.


 _____________________________________________________________________________
have some meeting on the same day. bila dah tukar tempat ni mmg bnyk kerja kena buat. ni bincang utk event malam tu.














Post a Comment